Solucions per a particulars

Comptem amb un ampli ventall de productes i solucions per garantir amb màximes cobertures la teva protecció i tranquil·litat. A Crisjoan t’assessorem i t’informem per oferir-te un vestit a mida en funció de les teves necessitats. Treballem amb més de 20 companyies principals al sector per assegurar-nos que tu i la teva família disposeu de les millors prestacions.
null

Multirisc llar

Protegeix la teva llar davant dels diferents i múltiples riscos als quals s’exposa. Ideal per assegurar les pertinences i el teu habitatge.

null

Auto, moto i ciclomotor

Pensat perquè circulis amb total tranquil·litat. Compta amb la millor assistència i cobertura per al teu vehicle, moto i/o ciclomotor.

null

Decessos

Cobertures vinculades a tots els tràmits, gestions i assistència davant d’una defunció. T’acompanyem en els moments més difícils.

null

Vida

Protegeix econòmicament la teva família i assegura el capital que millor s’adapti a les teves necessitats en cas de defunció o d’invalidesa.

null

Salut

La salut és el millor regal. Compta amb les millors condicions i cobertures per malaltia i/o accident amb la possibilitat de lliure elecció de professional sanitari, o bé amb quadre mèdic tancat i col·lectius amb preus més ajustats.

null

Impagament de lloguer (particulars i APIS)

Solució ideal per ser propietari de la màxima tranquil·litat. Cobreix les mensualitats impagades, actes vandàlics, entre altres.

null

Estalvi i plans de pensions

Compta amb un coixí econòmic per imprevistos que puguin sorgir o per complementar la teva jubilació. Solució ideal com a eina d’estalvi.

null

Mascotes

La protecció necessària per garantir el benestar del teu millor amic. Assistència veterinària, responsabilitat civil i serveis especials per a la teva mascota.

null

Embarcacions d’esbarjo

Comparem amb més de 20 companyies de prestigi en el sector perquè puguis navegar amb les millors condicions i cobertures.

null

Comunitats

Solució integral per a les comunitats de propietaris. Protegeix el continent de la teva llar davant de possibles imprevistos que puguin ocasionar una derrama.

null

Defensa jurídica

Assessorament expert i protecció dels teus drets i interessos per fer front a qualsevol dubte o problema legal.

Necessites més informació?

Estem encantats d’assessorar-te per oferir-te la millor solució!

Demana’ns informació sense compromís!

  Vine a veure’ns!

  Crisjoan Tarragona

  Av. Prat de la Riba, 16 1r 1a (43001 – Tarragona)

  T. 977 237 027

  De dilluns a divendres de 9 a 15 h

  Crisjoan Miami Platja

  Av. Del Mar, 21 (43892 – Miami Platja)

  T. 977 172 848

  De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i de 16 a 19 h

  Crisjoan Reus

  Raval de Martí Folguera, 25 (43201- Reus)

  T. 977 346 387

  De dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h